Referens: Området Öster i Växjö

Hösten 2023 fick vi äran att förvandla en husfasad på Fredsgatan.

Med stor noggrannhet tog vi oss an detta projekt, där vi blandade fram färgen helt manuellt med en intresserad kund vid vår sida. På det här sättet kunde vi säkerställa att varje nyans och varje detalj blev precis som kunden önskade.

Ett av de mest krävande momenten i detta projekt var putsarbetet. Vi stod inför utmaningen att laga stora partier av fasaden, vilket krävde både skicklighet och tålamod. Efter att ha slutfört renoveringsarbetet påbörjade vi processen att applicera en stänkputs på fasaden. Precis som med färgen, blandade vi putsen helt själva med hjälp av recept som har använts och fungerat i flera generationer. Som vi ser det finns det ingen anledning att ändra på metoder som har visat sig vara framgångsrika under lång tid.

Projektet på Fredsgatan blev en milstolpe för oss. Det var nämligen det 23:e huset i området Öster i Växjö som vi gav nytt liv med vår specialiserade stänkputsning. Det är en speciell känsla att uppleva hur ryktet om vårt arbete sprider sig i ett område på det här viset och att vi därmed får möjlighet att bidra till att en hel stadsdel blir vackrare.

Vi känner oss stolta över att bemästra ett hantverk som bidrar till både kulturarv, tradition, kvalitet och estetik. Huset på Fredsgatan är ett exempel på det resultat vi skapar med vår metod och vårt hantverk.

Stänkputs
Området Öster i Växjö

Låt oss ta hand om ditt kommande fasadprojekt!

Vi utför en rad olika fasadarbeten och levererar alltid högsta kvalitet.