Slamning

Slamning är en specialiserad tjänst som fullständigt kan förvandla din tegelbyggnad. Vår process börjar med att noggrant rengöra ytan för att avlägsna all smuts och lös puts. Vi genomför sedan precisionslagningar för att säkerställa att ytan är slät och hållbar. Slamning ger inte bara en mjuk och behaglig känsla till fasaden, utan också en jämn och estetiskt tilltalande färgton. Det är särskilt effektivt för att undvika störande flammighet.

Slamningstekniken fungerar också som ett skydd mot fukt, något som är viktigt för att förhindra energiförluster och kostsamma skador över tid. Vår metod är idealisk för både nybyggda och äldre tegelbyggnader, och erbjuder en lösning som både bevarar byggnadens karaktär och förbättrar utseendet.

Välj Fasad & Puts i Syd för en professionell och kvalitetsinriktad slamning som skyddar din fastighet och bidrar till ett vackert utseende.

Slamning av fasad
Slamning av fasad

Låt oss ta hand om ditt kommande fasadprojekt!

Vi utför en rad olika fasadarbeten och levererar alltid högsta kvalitet.

Våra tjänster

Du kan tryggt anlita oss för ett flertal olika fasadtjänster – från sprutning med stänkputs och professionell målning till traditionell kalkning, slamning samt mur- och putslagningar. Vi förskönar och skyddar med skicklighet och kvalitet.